BLOGGARE/SAJTÄGARE

Frågor

Hur hamnar jag på Bloggare i fokus?
Varje vecka väljer våra medarbetare ut en blogg ansluten till Bloggpartner som vi tycker är intressant.

Hur fungerar Bloggpartner?
För att använda tjänsten måste du ha en blogg. Första steget är att registrera dig på Bloggpartner.se. Att registrera sig är mycket enkelt och det gör du genom att först lämna lite information om dig själv samt vad bloggen har för inriktning. Därefter klickar du på verifera din blogg samt lägger upp en "tracking-kod" (annonskod) på bloggen. När tracking-koden väl är installerad så mäter den automatiskt antalet besökare och gör det möjligt för oss på Bloggpartner att förse dig med intressanta annonsörer och kampanjer. Betalningen varierar beroende på hur många annonsvisningar som har skett på respektive format. Olika format ger också olika mycket betalt. Självklart kan du när som helst välja att avbryta annonseringen via Bloggparner.

Hur får jag mina intjänade pengar?
Klicka på knappen "Begär utbetalning" när du loggat in på ditt konto. Vi gör utbetalningarna en gång i månaden, men utbetalning sker först när du har tjänat ihop över 350 kronor. Det är viktigt att dina kontouppgifter är korrekta, annars kan ingen utbetalning ske. Har du inte fått någon utbetalning på grund av att dina uppgifter är felaktiga kan du rätta till det så ordnar vi så att alla pengar hamnar på nästa utbetalning.

Vad är det här med "annonskod"?
Annonskoden är något du får när du blivit godkänd som bloggare och är en Html kod du måste lägga till på din blogg där annonsrutan skall visas. När du klistrar in koden så kommer annonser att börja visas. När du ser att annonser visas så vet du att din kod är rätt installerad.

Får alla vara med?
Det är en ansökningsprocess för att ansluta sig till Bloggpartner. När du registrerat dig görs en kontroll av att din blogg är seriös och att den inte innehåller något oetiskt. Vi godkänner inte bloggar som exempelvis syftar till hets mot folkgrupp eller innehåller pornografiska inslag. Men skriver du en seriös blogg med en intressant inriktning är du välkommen att ansluta dig till vår tjänst.